Proizvodi

Stolnjaci od jute

Proizvodnja stolnjaka i podmetača od jute je najznačajnija delatnost zanatske radionice Jela Stil. Izrađuju se u različitim bojama, oblicima i veličinama od 15 do 120 cm, sa jutanim cvetnim aplikacijama. Po želji kupca, moguće je napraviti i unikatnu kombinaciju boja stolnjaka i cveta, koja nije u standardnoj ponudi.

Opširnije informacije i fotografije svih stolnjaka i podmetača iz naše ponude pogledajte na posebnoj stranici.

Kecelje

Pamučne kecelje su najnoviji proizvod u našem asortimanu. Izrađujemo ih od kvalitetnog pamuka, različitih dezena i boja, i ukrašavamo šaljivim natpisima koristeći izdržljive ekološke bubreće boje.

Opšrinije informacije i slike, kao i spisak svih šaljivih natpisa na srpskom i engleskom pogledajete ovde.

Zavese

Zavese od pamuka ili jute su u potpunosti osmišljene i dizajnirane u Jela Stilu. Izrađuju se u dimenzijama 100 X 100, 180 X 150 i 180 X 180 cm (visina/dužina), u različitim dezenima i bojama. Predviđene su za kuhinje i trpezarije, a moguće je poručiti specifičnu kombinaciju boja i veličinu.

Opširnije informacije i fotografije su dostupne na stranici o zavesama.

Uputstvo za održavanje

Svi proizvodi radionice Jela Stil izrađeni su od prirodnih materijala, pa se treba držati uobičajenih preporuka za održavanje ovih tkanina. Izuzetak su stolnjaci od jute, koji se zbog specifičnosti materijala moraju prati ručno, s blagim deterdžentom i u vodi čija temperatura ne prelazi 40 stepeni. Juta je teža za peglanje u odnosu na pamuk, pa se zato preporučuje da se stolnjaci najpre uštirkaju, što im daje lepu čvrstoću.

Jutane stolnjake i podmetače ne treba držati u vlažnim prostorijama, jer materijal lako upija vlagu, što može da dovede do pojave buđi i neprijatnih mirisa. Ukoliko živite u mestima sa visokom vlažnošću, preporučujemo da nabavite posebne sprejeve za zaštitu jutanih podmetača.
line
footer
Zanatska radionica Jela Stil | Tel: +381-63-46-46-13, E-mail: jelastiluzice@gmail.com | Copyright © 2014 Jela Stil. Sva prava zadržana.